Quantcast

 

Bilanpassning sedan 1990


Vi är ett helägt dotterbolag till Permobil AB, som i 50 år använt teknologi och innovation för att förbättra det dagliga livet för personer med funktionsnedsättning.
Att börja anpassa bilar var ett naturligt steg för att skapa ytterligare frihet för våra användare. Permobil Car Adaptation startades 1990, då under namnet Permobil Autotech, och vi är ett av branschens äldsta företag.
Vi är stolta över vår historia, och det är tack vare Permobils grundare, doktor Per Uddén, som du läser detta. Per Uddén var en unik person med en anmärkningsvärd förmåga att se nya möjligheter som andra inte såg.

 

 

Varje handikappad har rätt att få sitt handikapp, så vitt möjligt,
kompenserat av hjälpmedel med samma tekniska standard
som vi alla använder oss av i vår vardag.

– Dr. Per Uddén, Grundare av Permobil (1967)

 

4
Vår uppgift är att lyssna, förstå och hitta lösningar Genom vår långa erfarenhet förstår vi hur viktigt det är att hitta en lösning som passar för just dig. Vi arbetar med allt från enkla anpassningar, till avancerade styrsystem för dig som har begränsad funktion och skall köra bilen själv. När du kommer till oss är det din trygghet som står i fokus. Att anpassa en bil är för många en av livets viktigaste investeringar. Vår kunniga personal hjälper dig genom hela processen för att hitta en lösning som fungerar över tid. Vi hjälper dig såklart med bidragsansökningar och kontakt med myndigheter för att förenkla processen. En första kontakt med oss gör du genom att kontakta den säljare som finns nära dig.