Quantcast

Marcos står framför en bil

 

Vi hälsar Marcos Flores välkommen till vårt säljteam på Permobil Car Adaptation!
Marcos har haft en lång karriär inom försäljning av bland annat it-tjänster som förbättrar tillgängligheten på webben. Marcos kommer att utgå från Orminge, Stockholm och ha hand om kunder i mellersta Sverige. I den här intervjun får du chansen att lära känna honom lite bättre.

Hej Marcos! Kan du berätta lite kort om din bakgrund?

“Nu senast kommer jag från Funka Nu AB, ett välkänt företag inom tillgänglighet på webben. Mina uppgifter där var framförallt att få offentliga webbplatser att bli tillgängliga för alla oavsett förmåga.

Dessförinnan jobbade jag som personlig assistent i 3 år vilket gav mig en stor inblick i vilka svårigheter man kan mötas av i livet och hur viktigt det är att säkerställa tillgänglighet i alla samhällsfunktioner.”

Du verkar brinna för försäljning och tillgänglighet. Hur kommer det sig? 

“Jag är i grunden genuint engagerad i rättvisefrågor, att kunna underlätta livet för någon oavsett förmåga eller bakgrund är något jag verkligen brinner för. Sen att jag kan kombinera försäljning med tillgänglighet är något som jag verkligen tycker om, hur kul är det att sälja en tv när man istället kan se till att någon klarar av att köra en bil på egen hand oavsett om man sitter i en rullstol eller inte. Av en slump hamnade jag inom försäljning efter gymnasiet och trivs med det och att kunna ge bra service, jag har jobbat med försäljning av allt från parfymer till it-tjänster.”

Och nu har du hamnat hos oss på Permobil Car Adaptation. Hur känns det?

“Det känns oerhört bra! Efter att ha jobbat 5 år på Funka kände jag att jag behövde röra mig vidare och när jag såg annonsen där det söktes en säljare med fokus på tillgänglighet så kände jag att jobbet var som gjort för mig 😊 Nu skulle jag personligen inte kalla mig själv för säljare utan mer som en konsult eftersom man tillsammans med kunden försöker hitta bästa möjliga anpassning så att kunden obehindrat tar sig in och ur bilen.”

 

Vill du få kontakt med Marcos kan du nå honom på telefon eller e-post:

Telefon: 08-506 88 941
Epost: marcos.flores@permobil.com