Quantcast

Två tekniker jobbandes i bil

Tekniker sökes till Stockholm

Permobil Car Adaptation är ett helägt dotterbolag till Permobil AB som i 50 år använt teknologi och innovation för att förbättra det dagliga livet för personer med funktionsnedsättning. Att börja anpassa bilar var ett naturligt steg för att skapa ytterligare frihet. Permobil Car Adaptation startades 1990 och är en av branschens äldsta. Vi är stolta över vår historia och vore det inte för Permobils grundare, doktor Per Uddén, en unik person med en anmärkningsvärd förmåga att se nya möjligheter som andra inte såg skulle du inte läsa detta.

Nu söker vi en tekniker till bilanpassningsverksamheten i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss arbetar du självständigt och tar ansvar för att lösa kundens problem. Arbetet är varierande och innefattar uppgifter som anpassningar av fordon,
reparation av befintliga anpassningar samt utprovningar med kunden. Eftersom vi ofta tillverkar delar själva ingår även maskinbearbetning (svarvning, fräsning och svetsning) och verkstadsarbeten.

Kvalifikationer:
Vi vill att du har en teknisk bakgrund med erfarenhet av reparationer och anpassningar av fordon, samt kunskaper inom mekanik, hydraulik och el.
Du har B-körkort, talar och skriver svenska flytande, och har även en god nivå i engelska i tal och skrift.
Denna roll passar dig som har ett stort kundfokus och har en förståelse för att produkterna är kritiska för kunden. Du är kommunikativ och öppen för att skapa en god relation med både dina kunder och kollegor. Du har ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt.
Tjänsten är placerad i Orminge utanför Stockholm. Vi har även verkstäder i Hedemora och Bankeryd och resor dit kan förekomma.

Information:
För ytterligare information om tjänsten kontakta verksamhetschef Mattias Danielsson, 0225-59 54 54, mattias.danielsson@permobil.com.

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner, Anna-Karin Ehn, 070-3271838, anna-karin.ehn@permobil.com.

Välkommen med din ansökan senast 5 november.

 

Ansök jobbet som tekniker (Öppnas i nytt fönster)